Προσφορά του Μήνα
 

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  
Προνομιακό οικόπεδο 417 τ.μ. σε οικισμό με απεριόριστη Πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Για μεγέθυνση κάντε κλικ στην φωτογραφία

Προνομιακό οικόπεδο 420 τ.μ. σε αναπτυσσόμενο παραθεριστικό οικισμό με απεριόριστη πανοραμική θέα στη θάλασσα, και το Πολύχρονο. Ιδανική περιοχή για εξοχική κατοικία γιατί συνδυάζει το πράσινο του βουνού και το γαλάζιο της θάλασσας. Κατάλληλο για γαλήνιες διακοπές και στιγμές χαλάρωσης αφού βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή.
Οριοθετημένο με σιδερένιους πασσάλους και πρόσοψη σε κοινοτικό δρόμο. Τεκμηριωμένοι τίτλοι ιδιοκτησίας με πιστοποιητικά από το Υποθηκοφυλακείο, την Αρχαιολογία και την Διεύθυνση Δασών. Άρτιο και οικοδομήσιμο. Κτίζει διώροφη κατοικία 70 τ.μ., με καθιστικό, κουζίνα- τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια και δύο λουτρά. Η ελαφριά κλίση του εδάφους επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου ο οποίος είναι πολύ σημαντικός σε μία εξοχική κατοικία.

Τιμή 12.000 € !!!
 
    ΑΚΡΑΤΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ    
  Οικόπεδο 472 τ.μ. σε οικισμό , με καταπληκτική θέα προς τη θάλασσα του Κορινθιακού κόλπου, τη μαρίνα στα Μαύρα Λιθάρια και τις πόλεις Αιγείρα και Ακράτα.  

Για μεγέθυνση κάντε κλικ στην φωτογραφία

Οικόπεδο 470 τ.μ. σε παραθεριστικό οικισμό, με καταπληκτική θέα προς τη θάλασσα του Κορινθιακού κόλπου, τη μαρίνα στα Μαύρα Λιθάρια και τις πόλεις Αιγείρα και Ακράτα.
Βρίσκεται σε απόσταση 650 m από τη θάλασσα και κοντά στην Εθνική οδό. Υπάρχει δρόμος από άσφαλτο μέχρι το οικόπεδο. Μοναδική συνύπαρξη βουνού και θάλασσας, σε μικρή απόσταση από την Αιγείρα. Ο τόπος προσφέρεται για διακοπές τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Οριοθετημένο με σιδερένιους πασσάλους, και τις παροχές ύδατος και ρεύματος. Τεκμηριωμένοι τίτλοι ιδιοκτησίας με πιστοποιητικά από το Υποθηκοφυλακείο, την Αρχαιολογία και την Διεύθυνση Δασών. Άρτιο και οικοδομήσιμο, με δυνατότητα άμεσης έναρξης οικοδομικών εργασιών, για διώροφη κατοικία 90 τ.μ., με καθιστικό, κουζίνα- τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια και δύο λουτρά. Η μορφολογία του εδάφους επιτρέπει την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου εξασφαλίζοντας απεριόριστη θέα για κάθε κατοικία.


Στην προνομιακή τιμή των 12.000 ευρώ!
    ΕΛΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ    
  Οικόπεδο 1 στρέμματος σε ήσυχη, κατοικημένη περιοχή.παραθεριστικών κατοικιών.  

Για μεγέθυνση κάντε κλικ στην φωτογραφία

Οικόπεδο 1.000 σε ήσυχη, κατοικημένη περιοχή. Σε απόσταση 800 μ από τη θάλασσα και 30 μ από την κεντρική δημοτική οδό Ελάνης -Σίβηρης. Σε καταπράσινη πευκόφυτη περιοχή, το οικόπεδο είναι οριοθετημένο με σιδερένιους πασσάλους και τις παροχές ύδατος και ρεύματος Είναι οικοδομήσιμο, κατάλληλο για εξοχική κατοικία.
Υπάρχουν τεκμηριωμένοι τίτλοι ιδιοκτησίας με πιστοποιητικά από το Υποθηκοφυλακείο, την Αρχαιολογία και την Διεύθυνση Δασών.


Μόνο 14.000 ευρώ

Αρχική   |   Η εταιρεία   |   Δραστηριότητα   |   Έργα μας   |   Real Estate   |   Photo Gallery   |   Επικοινωνία

Γραφεία: Ρόδου 3, Μαρούσι - Αθήνα, Τ.Κ.15122
Τηλ.: +30 210 61 46 693 / +30 210 61 46 694, Fax: +30 210 61 46 695, Κιν.: +30 694 442 0440
email: info@kakavasproperties.com
www.kakavasproperties.comm